уторак, 13. јул 2010.

Narkomanija - neizbežna smrt

Ko se usuđuje osporavati fakt štetnosti narkomanije?

Ta bespoštedna bolest kao mali crv razrušava sve ćelije organizma i postepeno vodi ka moralnoj, a zatim i fizičkoj pogebelji. Pred njom su svi jednaki - i bogati i siromašni, i učenik i učitelj, i starac i mladić. Na osnovu podataka Statističkog biroa ministarstva pravde USA, 112 miliona amerikanaca uzrasta straijeg od 12 godina (što čini 45% stanovništva) je u toku svog šivota probalo ilegalne narkotike. 15% ispitanika je priznalo da su upotrebljavali narkotike (ovde se podrazumeva korišćenje ilegalno dobijenih narkotičkih supstanci) u toku poslednje godine, i na kraju, 8% je priznalo upotrebljavanje narkotika bar jedanput u toku poslednjeg meseca.

Ali najviše od svega je uznemiravajuća, pa čak i zastrašujuća dostupnost narkotika. Oslanjajući se na istraživanje sprovedeno na Univerzitetu u Mičigenu (decembar 2007. godine), Minjust USA navodi sledeće podatke. 83.9% straijih razreda srednje škole tvrdi da mogu lako nabaviti marihuanu, 49.6% ispitanika je izjavilo da su im lako dostupni amfetamini, 47.1% kokain, 41.7% barbiturati, 37.5% krek, 28.7% LSD, 29.7% heroin, 25.1% metamfetamini. Zamislite se nad takvom strašnom statistikom!

Za tu bolest nema prepreka, ona ne zna ni za žalost ni za saosećanje. Ona proždire, ona guta, ona apsorbuje čoveka. Statistički podaci smrtonosnog ishoda se kreću između 12 i 19 hiljada ljudi godišnje samo u USA. Ali problem nije u konkretnim ciframa već u neizbežnosti ishoda. Narkomanija je put u smrt.

Najtužnije od svega je to što je to nesreća ne samo za one koji upotrebljavaju, već i za njihove najbliže.

Ali znajte da ukoliko je Vas dotakao ovaj problem, Vi niste sami. Milsite o tome da je to veoma teška i opasna bolest i da Vam mogu pomoći da izađete sa njom na kraj samo pravi profesionalci visoke klase sa ogromnim iskustvom u radu - lekari klinike Doktora Vorobjeva.

To ne samo da su specijalisti visoke klase sa ogromnim iskustvom u radu, već i vrsta čudotvoraca koji znaju kako da udahnu život u očajnog čoveka i bukvalno ga iščupaju iz smrtonosnih muka, kako da ga nateraju da ponovo diše i vrati veru u sebe.

Na klinici Doktora Vorobjeva se kvalitetno leče sve vrste zavisnosti od narkotika, alkohola, strasti prema igrama na sreću.

Ovde se pomaže pacijentima sa depresijama, neurozama, mucanjem.

Garanciju fantastičnog rezultata predstavlja ozbiljno ispitivanje i individualni pristup, a isto tako i prijatan i brižan odnos medicinskog osoblja.

preuzeto sa sajta klinike Dr Vorobjev - lecenje zavisnosti i bezbolna detoksikacija, ispovest izlecenih narkomana

Нема коментара:

Постави коментар